Besökskalender

Copyright © Barbro Berggren

De markerade dagarna har vi inbokade gäster eller så är vi själva ute på äventyr. De övriga dagarna är fortfarande lediga för er att besöka oss. Men det är bra om vi får ett besked i god tid om ni har planer på att komma ner till vårt vackra Kalabrien.

Vi har en bäddsoffa som kan nyttjas av två personer. Sen finns det en tvåvåningssäng (väldigt primitivt boende i min studio - men finns hjärterum finns stjärterum :). där finns även en toalett att tillgå).

 

 

https://calendar.google.com/calendar/r?hl=sv&tab=Xc#main_7%7Cmonth-3+23770+23814+23796

HUR TAR MAN SIG TILL SÖDRA KALABRIEN?

 

FLYG från GÖTEBORG, STOCKHOLM OCH KÖPENHAMN till LAMEZIA TERME (flygplatskod SUF)

För tillfället går det endast ett direktflyg, Primera Air (f.n. en gång/vecka från slutet av april till oktober från Arlanda och Landvetter och Malmö) ner till Lamezia. Ett annat alternativ är SOLRESOR. De flyger med Primera och man kan boka enbart flygstol. Ett billigt alternativ om man kan ta en "sista minuten".

 

Med SAS och Alitalia kan du boka resan med mellanlandningar. På de flesta av dessa flyg ingår det också gratis incheckat bagage.

 

Norwegian flyger till Rom Fiumicino (FCO). Ryanair och Alitalia flyger från Rom FCO vidare till Lamezia Terme.

 

Man kan även hitta resor via någon sökmoter på nätet, t.ex. Travellink, Skyscanner eller Reseguiden.

 

Ryanair flyger från Sverige ner till Roms andra flygplats Ciampino och därifrån kan man ta sig söderut, antingen med tåg som tar 5-6 timmar eller hyrbil. Det är ca 60 mil från Ciampino till Coccorino.

 

Man kan även välja att ta bussen från Ciampino till Roms större flygplats Fiumicino och där vidare med flyg ner till Lamezia. Bussfärden bokas via Goeuro

 

HYRBIL kan man boka via Rentalcars och TÅG bokas via Trenitalia

 

Vi hoppas att denna text är till hjälp om du vill komma ner och hälsa på. Det går också bra att maila oss om du vill ha lite hjälp.

 

VÄLKOMMEN!!!

 

 

 

'